lentegroen

woensdag 3 juli 2013

Laarsjes......................Even een kaartje gemaakt met de groene  laarsjes :)
uit het knipvel STAPSL1211 van Studiolight.
 
 
 
 
 

 

Blijft een heel leuk en fris knipvel om steeds weer iets anders mee te bedenken.
 
 
 

 

Ik vondt een heel leuk patroon van een laarsjeskaart bij The Cutting Cafe ( hier staat ook een handig filmpje op voor het maken van de laarsjes ) en ben hier mee aan de slag gegaan. Ik heb het patroon van de laarsjeskaart uit groen Color Core karton: MANTIS gesneden. Heb 2 stukjes wit karton, ten grote van de losse laarsjes die bij het patroon zitten geembosd met een embossingfolder van
Provo Craft Cuttlebug, de grote dots.
 
 
 

 

Daarna de laarsjes volgens patroon uitgeknipt en beinkt met de catseyes van Colorbox: Shabby Pink en Razzberry. Daarna de witte laarsjes langs de kant met groen gestikt op de naaimachine. De rest van de onderdelen uitgeknipt, zie filmpje en op de witte laarsjes geplakt. De groene rand aan de bovenkant van de laarsjes heb ik gemaakt met de Doily lace randpons van Martha Stewart. Plak nu de witte laarsjes op de groene laarsjeskaart. Maak het plaatje in 3D en plak deze verhoogd op de rechter laars. Meng op een stukje wit karton met Distress ink roze: festive berries, blauw: stormy sky en groen: peeled paint. Daarop heb ik met een al wat ouder stempel STAMPSL08 van Studiolight  een vlinder gestempeld. Zo krijg je alle kleuren die je voor je kaart gebruikt heb heel leuk in de stempelafduk. Vlinder uitknippen en verhoogt linksboven op laarsjeskaart plakken. Stempel een klein tekstje met een tekststempel STAMPSL12 van Studiolight op een stukje wit karton, knip dit uit en beinkt de randen met een catseye van Colorbox: Razzberry. Plak wit op groen en knip nogmaals met een klein randje uit. Plak het tekstlabeltje verhoogd ergens onderaan op de laarsjeskaart.Teken met zwart een stiksteekjeslijn van de tulpen naar de vlinder, zo lijkt het alsof hij van het plaatje af vliegt. Maak een strikje van smal roze/wit geruit lint en plak het strikje op het strikje van het 3D plaatje. Werk het kaartje verder af met lichtroze plakparels.

 

Veel plezier met het maken van deze laarsjeskaart :)

 

Lieve groetjes Karin

 

 

 

 

 

7 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

Wat leuk bedacht om ook de laarsjes nog eens na te make nmaar dan als kaart en heel mooi aangekleed!

Gr Antoinette

Giny zei

Wat een bjoetie!!!!! Hij is super vrolijk!!!!!

Hilda Seine Sterken zei

Wat een leuke en grappige kaart.
Groetjes Hilda

Emmy Wind zei

Hoi Karin, wat een ontzettend leuk kaartje om te zien.

Riet zei

Wat een prachtige kaart.

Liefs Riet.

Richtsje zei

Je hebt dit supergaaf bedacht en gemaakt Karin! Lekker vrolijk en fris door de hele combinatie van kleuren, details en je geweldige leuke plaatjes! Heel mooi!!

Groetjes Richtje

JenniferD zei

This is Awesome Love it Great Card! Gorgeous Blog!